lauantai 5. joulukuuta 2015

ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ

Hei, jälleen. Tällä viikolla en ole aiemmin vielä kerennyt tänne kirjoittamaan. Tai ei ole oikein ollut mitään kerrottavaakaan. Mutta nyt kuitenkin ajattelin jotain tehdä. Alku viikko meni taas ihan normaalisti. Aamulla 7.15 talliin. Ruokkiminen ja karsinoiden siivous ja jotain muuta siivoilua. Nyt tänä viikonloppuna täällä on valjakko kisat. Clubilaiset on niitä varten koko viikon puuhaillut kaikkea. Kovat loppu treenailut, kouluaitojen maalausta, mainontaa Ja niin edelleen. Täällä on tosissaan toi mainonta vähän laajempaa kuin meillä kotona, täällä jaellaan julisteita ympäriinsä. Kioskeihin, kaupan seinille ja vähän kaikkialle. Ja sponsorit ovat suuresti mukana. Tänään oli sitten ensimmäinen kisapäivä. Aloitin talli hommat jo kuudelta, siivoamalla karsinoita, jotta talli olisi siisti kun kisat alkaa. Ja lopun ajasta kun ei ollut tekemistä, niin seurasin kisoja. Kuvailin myös tänään vähän enemmän näitä paikkoja ja hevosia. Tänään oli kyllä kilpailijoiden kohdalla jännitys aivan käsin kosketeltavaa. Ensimmäisenä oli lisenssi luokka heille, jotka halusivat suorittaa lisenssin, että saavat sitten kilpailla. Lakis ehdotti joku aika sitten mulle, että jos minäkin suorittaisin tämän lisenssin. Olin toki kiinnostunut, mutta olisi ollut niin hankal,  että jätin väliin. Olisi pitänyt käydä lääkärillä hakemassa terveystodistus ja mikäli oikein ymmärsin niin myös testauttaa ettei sydämmessä ole häiriöä. Todella tarkkaa. Niin ja Elina näytti mulle tällä viikolla miten nuo valjakko varusteet laitetaan kun en ole vielä aiemmin niitä laittanut. :) Mutta pidemmittä puheitta nyt kuvia ja kuvissa selitän sitten lisää :)
Noniin, tässä tuleekin nyt vähän enemmän kuvia kun aatteli. Niin aloitetaan tallin hevosist.  tästä nyt puuttuu pari kun ne oli juuri pihalla. Mutta tässä on Georgi,  josta olenkin teillw jo aiemmin kertonut :)

Sitten Fatsuli. Fatsuli on uusi täällä ja hän on todella arka pikku ruun. 

Filippos the kahle kuningas. Mä en tiedä miten, mutta jotenkin se välillä öisin taikoo itsensä ulos tuolta karsinasta

Karamelitsa. Shetlanninponi tamma.

Rudolf. Friisiläis ori

Amethyst

Tarzan

Marco

Strike

Gerle. Gerlestä ei saanut parempaa kuvaa, kun prinsessa olisi halunnut vain tanssia.

Conti

Sugar. Ja tää poni osaa aina olla niin edukseen. Kuten huomaatte.

Donna. Toinen tanssiva neitiDaglas

Dias. Tämä nuori jätkä tykkää aamuisin aina naputella Satun hermoja.

Mister X. Todellinen mysteeri. Aina kiukkuaa kaikesta ja on kuin pahanen teini. Jos jotain sanoo niin tekee varmasti kaikki päin vastoin. Jos ei mitään muuta syötävää niin yrittää syödä minut. 

Kira. Tanssi ryhmän kolmas jäsen.

Ikaros

Maija

Fury. Tää poika osaa kanssa napsutella mun hermoja aika hyvin.

Iraklis

Horvanda

Ja kaikkien tuttu Gastador

Ja Aramis
Nyt ois hevosten esittely käyty. Puuttui hevosista Kadmos ja Romeo. Mutta jatketaan. Kreikkalaiset ihmiset on todella uskonnollisia, niin tallistakin löytyy kaikenlaisia uskomisiin liittyviä koristita kuten ristejä.

Ja näitä on joka nurkalla! Mikäli mä oikein ymmärsin niin tuo tarkoittaa "valvovaa silmää" joka pitää pahan poissa. Ja toinen vastaava on, että jos näkee sisiliskon, niin sitä ei saa häätää pois kun se tietää hyvää onnea.

Tämä löytyy kans tallin seinältä. On mun käsityksen mukaan joku rukous.


ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ " Ο ΚΑΔΜΟΣ" eli suomeksi Ratsastus club Rhodos Kadmos

Taas lisää uskontoon. Mä mietin pitkään mitä nämä pömpelit on kun kentän vieres oli kaks tällaista pientä rakennusta. Sain tietää että tämä lato kuvaa sitä latoa missä Jeesus lapsi syntyi.

Ja tämä on taas niin kuin kirkko
Siinä näkyy kerhotila ja saluuna

Koirat päivä unilla :)

Satula huone


Kilpailu asut

Sisä talli

Tästä kuvassa on kaikki sitsemän koiran penta. Aika hyvin samaan kasaan änkeävät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti